Robert Winroth, Landstingsråd (mp)

Fettsugning till 7-åring…

Ja, vart är världen på väg. Man borde väl efter allt tänkbart och otänkbart man läser om dagligen vara ganska avtrubbad när det kommer till hälsa….men man upphör verkligen aldrig att förvånas.

I tider då våra barn och ungdomar bombarderas av orimliga kroppsideal, ätstörningar och den psykiska ohälsan ökar – ja då finns ytterligheten som tyvärr visar vart världen befinner sig 2012, när en mamma ger sin 7-åring en fettsugning i julklapp och tidigare gett sin lilla dotter ett presentkort på bröstförstoring. Mamman säger "att det är en investering i hennes framtid". Suck..man blir förbannad och saknar ord.

Läs hela artikeln i  här 

…och för er som vill läsa något mer hoppfullt, hoppingivande och konstruktivt kan jag tipsa om landstingets hälsoportal www.hälsa2020.se

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. eh

    varför blir du sur? bara för att dom har pengar och vågar ge sitt barn en uppväxt utan ”fetto, gris”

    Ta och kamma dig

  2. Robert Winroth

    eh..Din kommentar säger nästan mer än artikeln i aftonbladet..tragiskt är min enda reaktion! Tragiskt att det finns sådana som dig som tror fettsugning och plastikkirurgi är lösningen..suck igen! När det gäller en hälsosam vikt, sund kroppsuppfattning och en hållbar livsstil så är lösningen att vi skapar förutsättningar för och kan ge våra barn och ungdomar en bra kost och regelbunden motion…och möjlighet till det genom hela livet även om som vuxna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.