Robert Winroth, Landstingsråd (mp)

Utmaningen är antagen Olle!

Idag är en underbar dag! Med lite skräckblandad förtjusning börjar jag blogga här på VK.se

Min kollega Olle Edblom (c) tog ett härligt friskt initiativ för någon dryg vecka sedan då han var först ut som bloggare av gruppledarna i landstinget.
I sitt första inlägg uttryckte han en förhoppning om "att fler landstingspolitiker också går in i debatten. Framför allt bör de som representerar vänstermajoriteten och som styr landstinget finnas representerade".

Utmaningen är härmed antagen Olle och din förhoppning är infriad!

Jag hoppas skapa en blogg som upplevs levande, intressant och personlig. Genom att rakt igenom vara mig själv öppna upp för en mer spännande, intressantare och tydligare politisk landstingsdebatt. Mina kommande inlägg ska helst beröra, provocera, ifrågasättas men också tydligt förklara – utan att upplevas trista. Kommer säkert krydda min blogg genom att ofrivilligt bjuda på en och annan "groda" under resans gång 🙂

Rätt eller fel. Har i alla fall inte tänkt fega och "play it safe" genom att skriva mycket och korrekt utan att tycka något.

Kanske ska ribban sättas högt direkt genom att döpa min blogg till "Sveriges sexigaste landstingsblogg"? Eller varför inte " En landstingspolitikers bekännelser" båda lär förpliktiga?

Återstår att se hur väl jag lyckas. Hur personlig och utmanande kommer jag att våga vara och var går gränsen?

Som sagt, det är med skräckblandad förtjusning jag ger mig in i bloggandets värld.

Trevlig helg!

/Robert

7 kommentarer

  1. Olle Edblom

    Tack Robert för din visade uppskattning att jag tog initiativet att landstingspolitiker borde börja blogga så vi får en debatt i sjukvårdsfrågor. Kommer du att vara en representant för majoriteten eller ska du köra ett frispel? Och hur har du tänkt att bli den sexigaste landstingspolitikern?

  2. Robert Winroth

    Hej Olle. Något frispel hoppas jag inte få 🙂 Skämt åsido. Min blogg kommer att vara en godispåse med allt från härligt grön miljöpartistisk politik till privata tankar och vår rödgröna majoritets åsikter. Men jag bloggar här på vk.se som Robert.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.