Robert Winroth, Landstingsråd (mp)

Miljöpartiet enda säkra vinnaren

’Miljöpartiet enda säkra vinnaren’ är en av under rubrikerna i dagens opinionsmätning utförd av sifo och som presenteras på Svenska Dagbladet (svd.se)

På frågan om ’vilket parti skulle du rösta på i riksdagsvalet om det var val idag?’ svarade 8,6% Miljöpartiet och resultatet visar återigen att (MP) är tredje största parti med god marginal.

Det känns glädjande att stödet för Miljöpartiet och vår gröna hållbara politik ökar. Det märks också när man möter mäniskor i olika sammanhang, att många har en fantastisk bra och positiv bild av Miljöpartiet, vår politik och våra företrädare.

Nu ska vi fortsätta arbeta målmedvetet, fortsätta öka antalet medlemmar och se till att vi vinner valet 2010. När vi vinner valet får vi en stark rödgrön regering som kan återställa den av alliansen nedmonterade välfärden inte minst genom ökat stöd till kommuner och landsting som går på knä just nu. Det är en inspirerande utmaning!

I det lilla så glädjs jag åt att min förkylning verkar släppa greppet om mig 😉 Det var på tiden, och behövs då jag med början imorgon kommer att tillbringa tre dagar i Stockholm med att stärka och utveckla vårt parti och vår politik.

’Vad som är värt att göra är värt att göra väl’ – Earl of Chesterfield

Ha det bäst

/Robert

2 kommentarer

  1. Larsa

    Märkte du att det kom en annan undersökning också under söndagen? Där var det enda statistiskt säkerställda att mp gick tillbaka i opinionen.

    Men visst, mp kan gå framåt i valet 2010. Problemet är att sossarnas väljare kommer att fly vänsterblocket, just tack vare mp. Tro mig, är själv gammal sosse som bytte i samband med nedläggningen av Barsebäck och har många sossevänner som sagt att de aldrig kommer att medverka till en regering med mp i. Men lycka till.

  2. Veronica

    …men opinionsundersökningar är inte att lita på. Speciellt inte som det är mer än 16 månader kvar till nästa val. Det är inte läge att vara kaxig i förtid, det blir bara jobbigare för dig när slutresultatet kommer. Jag längtar till valrörelsen 2010! Då du…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.