Robert Winroth, Landstingsråd (mp)

300 miljöpartister samlade!

Har förmånen att  vara med på mp Stockholms valupptackt idag. En otroligt positiv känsla, inte minst att få starta dagen med att höra våra språkrör Maria och Peter inledningstala. En härlig känsla att se salen fylld till bristningsgränsen med över 300 miljöpartister.

En sak är säker. Miljöpartiet växer så det knakar!! Höga opinionssiffror, medlemsrekord med flera tusen nya medlemmar på bara några månader och en tydligare grön politik än någonsin tidigare. 

Det har aldrig känts så bra att vara miljöpartist och jag är väldigt stolt över vårt part!!

Önskar er alla en trevlig helg!!

Robert Winroth, gruppledare (mp)

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Mr Cool

    Och hur tog du dig till Umeå efteråt….häst och vagn förmodar jag ????

    Yvonne Ruwaida (mp) har inte redovisat ett enda av sina inköp på riksdagskortet
    Det har avslöjadts att Ruwaida handlat för 275 000 kr på riksdagens betalkort utan att redovisa detta på över två år. Bland annat åkte hon under 1999 taxi för cirka 70 000 kronor på riksdagens bekostnad. Yvonne Ruwaida sitter i skatteutskottet och är ledare för miljöpartiets förhandlingsgrupp i budgetfrågor. Trots Yvonne Ruwaidas många löften har förvaltningskontoret ännu inte fått in några kvitton. Vilka flummare……..

  2. B-O Gavne, Västerås

    -Anser miljöpartister att det rätt och riktigt att vissa kommuner, t.ex. Stockholms kommun, benämner sig ”Stockholms stad”? Ni vet som vi svenska folk kommit har överens om -kommunreformen runt 1969- , stadgat i lag -Kommunallagen 1:1- att våra lokala politiska samhällen, alltså våra kommuner Sverige runt, benämns just kommun. Kanske någon gång meddelat att: Stockholms stad har beslutat att maskrosorna i planteringarna skall ha extra gödning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.