Robert Winroth, Landstingsråd (mp)

Ambulanser och nytt moderat lågvattenmärke!

Av , , Bli först att kommentera 11

Nytt moderat lågvattenmärke med en dryg vecka kvar till valdagen!

Tycker det är tråkigt och beklämmande hur moderata gruppledaren i landstinget Nicklas Sandström försöker vinna politiska poäng helt outgrundat på att skrämma invånare.

Att ljuga och dra helt outgrundade slutsatser i ett försök att skrämma medborgarna i Västerbotten som han gör på facebook och här på vk.se i sin blogg gör mig rent ut sagt förbannad! Han om någon som oppositionslandstingsråd vet exakt hur framgångsrikt försöket i UMEÅ har varit med en bedömningsambulans som KOMPLEMENT. Han vet också väl att det inte finns några som helst tankar eller beslut överhuvudtaget på att försämra utan utveckla och förbättra akut/ambulanssjukvården i länet!

Skärpning Sandström, ta och beskriv er politik istället…om ni har någon vill säga. För er som vill se hur bra det fungerat för patienterna i både umeå och västra götaland med bedömningsambulans kan se inslag på svt eller med fördel googla på det och läsa mer. 

Lägger in en skärmdump här nedan från SVT:s västerbottensnytts inslag på deras webbplats om bedömningsambulansen. Inslaget tror jag också också går att se på SVT play.

bedömningsambulans umeå svt