Robert Winroth, Landstingsråd (mp)

1000+ miljöpartister

I helgen genomförde miljöpartiet sin årliga kongress i Karlstad. 1000 miljöpartister hade samlats och det är väl få som undgått att den stora händelsen var valen till nya språkrör. Peter och Maria höll ett fantastiskt avslutningstal efter sina nio framgångsrika år och lämnade över till Gustav Fridolin och Åsa Romson. Det var en fantastisk stämning hela helgen och ett verkligt storslaget minne att få vara med om 2011 års kongress. Det kommer jag aldrig att glömma. Men det är ändå bara början 😉

Efter en storslagen kongresshelg i Karlstad så kom verkligheten snabbt tillbaka på söndag kväll. Högst upp på agendan nu står naturligtvis budgetarbetet i landstinget och inte minst den svåra prioriteringsprocessen. Just nu är det verkligen otroligt intensivt, kort om tid och svåra beslut ska fattas på ett klokt sätt. Det är en utmaning och på torsdag sammanträder vi i landstingsstyrelsens arbetsutskott – efter den beredningen ska det mesta vara klart. 

Har med med mig energin, motivationen och inspirationen från helgen i det fortsatta arbetet med att forma framtiden för landstinget kommande år. Det kommer inte att bli lätt men som man säger… starka träd växer inte under bekväma förhållanden.  

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.