Robert Winroth, Landstingsråd (mp)

Hälso- och sjukvård i fokus

Nu är SKL:s valkongress över efter två intensiva dagar. Nästa gång det händer igen är om fyra år 😉 Imorgon fortsätter i alla fall mitt arbete här i Stockholm då ett 30-tal miljöpartister från hela Sverige samlas igen för fatt jobba vidare bl.a med hur vi kan samordna oss bättre. Att vi gått från att vara ett litet parti med litet inflytande till att som idag vara ett stort parti med makt – det ställer helt nya krav på oss och det interna partiarbetet.

Men det är en angenäm utmaning som vi inte ska klaga över. Bara att titta på några av de andra partierna såsom Centern och KD vilka minskar stadigt. För miljöpartiet handlar det istället om hur vi kan växa på ett kontrollerat sätt och bäst förvalta förtroendet väljarna gett oss.

Själv ska jag imorgon hålla bl.a ett kort seminarium om vår prioriteringsprocess som vi genomförde i Landstinget för två år sedan och som vi nu åter igen arbetar med inför budgetarbetet 2012 och framåt. Tänke även hinna presentera vår rödgröna överenskommelse och målen de kommande fyra åren. Roligt och intressant men börjar längta hem, som sagt…borta bra men Västerbotten bäst!

Önskar er alla en trevlig kväll och framgångsrik morgondag!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.