Robert Winroth, Landstingsråd (mp)

Uppladdning inför helgen!

Underbart härligt med fredag! Strax dags för lunchmöte, idag på IKSU. Sitter med de sista detaljerna inför helgens kickoff med Miljöpartiet Västerbotten. Två dagar på Medlefors i Skellefteå med kreativ verksamhetsplanering  för länet och landstinget tillsammans med ett tjugo tal gröna nyckelpersoner från hela Västerbotten.

Hade nog behövt en ledig helg nu efter veckans alla utmaningar men det får vänta till i mitten av februari. Kände lite lätt kalenderångest när jag bokade nästa helgs resa till Stockholm och inser att förrutom tre välfyllda arbetsveckor så är det även tre arbetshelger i rad som väntar. Men det måste göras och inte minst tack vare att det känns meningsfullt och att jag har en lika underbar som förstående fru och barn så fungerar det. 

Har lyckats uppnå en mötesfri eftermiddag som jag tänkt fylla med lite eftersatt arbete, blir valutvärdering av SKL Valet, några enkätsvar, läsa alla handlingar inför nästa vecka och framförallt komma ikapp med besvarandet av alla tyngre mail. På tal om mail – fick ett mycket intressant mail från en person/familj i morse som tydligen nekats listning på en hälsocentral vilket ingen hälsocentral inom vårt hälsoval har rätt att göra. Känner på mig att det finns all anledning att återkomma i den frågan när jag fått veta lite mer. 

Önskar er alla en härlig fortsättning på er fredag och en riktigt trevlig helg!

/Robert

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.