Robert Winroth, Landstingsråd (mp)

Solen har fläckar ;)

Oj, Oj, Oj vad det har varit och är otroligt mycket kampanjarbete i en grymt spännande valrörelse. Mitt bloggande här på vk.se har verkligen varit rent uselt trots att jag har väl egentligen aldrig haft så mycket att visa och berätta som nu. Illa men även solen har fläckar. Ska bättra mig 😉

Som ett litet parti försöker vi hålla jämnt avstånd med övriga partier i länet trots att vi bara har en bråkdel av deras resurser. Känner mig ofta otillräcklig men också oerhört tacksam över alla duktiga medlemmar som gjort och varje dag utför fantastiska insatser för att vi ska få en rödgrön regering och nå ut med miljöpartiets politik i hela vårt stora län. Utan alla medlemmar och sympatisörer skulle vi aldrig klara av det!

Känslan jag har som partisekreterare efter sommarens kampanjarbete är att Miljöpartiet har ett stöd som vi aldrig tidigare haft. Människor från alla åldrar och från hela länet kommer fram och vill prata politik, bli aktiva eller bara vill säga att de ska rösta på oss i år…det känns ofattbart glädjande. Sen märks det tydligt hur många väljare från Centerpartiet i år kommer att välja att lägga sin röst på oss. Lite tråkigt för Centern men självklart glädjande för oss.

Det är nu klart att vi går till val med valsedlar i nio av länets kommuner vilket inte minst är en fantastisk grund att stå på efter valet. Kommunerna vi ställer upp med kandidater i är Umeå, Skellefteå, Lycksele, Sorsele, Vilhelmina, Vännäs, Vindeln, Robertsfors och Nordmaling. 

Med bara några få veckor kvar till valdagen den 19 september går valrörelsen in i en lika spännande som intensiv fas. Kan inte säga annat än…

Nu kör vi!!!

Robert Winroth, mp

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.