Svampar & prickar

Lille A har fått nya byxor. Eftersom strumpor är det mest opraktiska man kan ha på en bebis så gjorde jag fötter på byxorna. Var tvungen att göra om mönstret en hel del innan jag blev nöjd, bla betydligt längre och bredare fötter (för mina barn har välsignats med bamsestora fötter från födseln), och midjan fick bli smalare. Jag gillar inte när det glepar massor, men det ska inte sitta åt för mycket heller.                              Såna här byxor kan jag sy upp i strl 50-68 ev, 74. Kostar 130 kr.

Riktiga färgklickar gillar jag! Tyvärr tycker jag att det finns litet utbud av färgglada kläder till vettigt pris till barn. Molo finns givetvis, men det är inte riktigt jag.                             Den här bodymodellen kan sys upp i strl 56-86 och kostar 200 kr

Här kommer en försmak av vad som förhoppningsvis ska bli den nya skötväskan. Det är modell mindre (men jag tror att den ändå kommer rymma mycket), med ett litet fack inuti, det blir mer handväskmodell fast med extra lång axelrem. Den kommer gå att hända över enkelvagnens handtag + bära med sjal/sele om man vill.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.