Lirkande…

Så döljer du även idag en hemlighet för mig, blir lite villrådig över din mystik. Det har nu gått ett par dagar sedan jag sist fick dig att öppna dig för mig. Just själva lirkandet att få dig att visa ditt inre tar inte så mycket kraft ifrån mig, men just att aldrig veta vad du kommer visa mig tar desto mer. Är förberedd numera på det mesta och nuförtiden så kommer det som genom ett mirakel oftast goda saker ifrån dig, det är som om vi börjat förstå varandra och anpassat oss på ett utmärkt sätt till varandras sätt att tänka. ..kan dock nästan slå vad om att bara för att jag säger att allt går bra nuförtiden så kommer säkert en liten bomb brisera från dig idag. Bara att se till att man är förberedd på allra bästa sätt antar jag. Fyller på mina energidepåer med en banan och klär på mig varmt för att dels motstå blåsten å dels för att vara skyddad mot dina eventuella obsceniteter….tänk vilken prövning det kan vara att gå dig till mötes ibland lilla plåtlåda till brevlåda…väl mött, jag är som Fantomen…..alltid redo….

Etiketter: , , , , ,

5 kommentarer

  1. Maria

    Ja du illusionisten! =)

    Kan vi inte få kontraktera dig någon gång si så där i början av maj….inget skulle vara mer lockande än en verbal, småfinurlig, scoutinspirerad man i blåa trikåer!! 😉

  2. Jörgen Sjöström

    Svar till Maria (2013-01-29 13:10)
    Ojsan, är syftet att locka eller få på flykt tro?..en Sjöström i blåa trikåer kan ha oönskad effekt ;)..fast alltid roligt att kunna bidra med något :))

  3. Maria

    Säg inte det…på vårkanten kan vad som helst hända! =) Det kanske är de mest OVÄNTADE effekterna som vi vill åt!

  4. Maria

    Ja visst ja! Jag såg att det fanns plats för dina texter i annan media också!! Strikemedia sökte skribenter…det vore väl något för dig?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.