Sjuk!

Jag började för tre dagar sedan känna att jag höll på att bli förkyld men jag försökte strunta i känslan. Men förkylningen slog riktigt till igår och jag minns inte när jag sist mådde så fruktansvärt dåligt. Jag hade feber, en fruktansvärd huvudvärk och ont i ledarna. Den här förkylningen hamnade mestadels som vanligt i bröstkorgen (bronkit) som gjorde att jag hårt och ofta hostade. Varje gång jag hostade kändes det som om huvudet skulle explodera med smärtan!

Min man tror inte alls på medicin. Han tycker att amerikaner är lite löjliga för att vi äter medicin så snart vi känner det minsta symptomet av en blivande sjukdom. Jag håller med honom till en viss mån och jag försöker undvika äta medicin. Men jag mådde så hemskt dåligt igår kväll att jag bad honom att gå på den lilla närbutiken för att köpa en speciell medicin som heter NyQuil mot mina symptom.

Bara 15 minuter efter jag åt medicinen började jag må bättre. Jag vet att medicinen inte botar sjukdomen utan den bara lindrar sympomen. Min bronkit-förkylning orsakades av en virus och jag vet att det är bara kroppen som kan hantera ett virus. Men tack vare medicinen fick jag sova bra och jag tror att de flesta vet att bra sömn är avgörande för att återhämta sig när man är sjuk. Jag tror – och hoppas – att Kalle nu förstår lite bättre hur medicin kan ibland vara hjälpsam.

En kommentar

  1. Stefan Westermark

    Peggy du borde köpa några produkter från http://www.supernaturalsilver.com/

    Jag vill inte göra reklam men det är en sak som fungerar mot allt och eftersom att ni är i USA just nu så har ni chansen.
    Den produkten är banlyst i EU tack vare Codex Alimentarius.

    Läs lite information från sidan, det är riktigt spännande att se hur dagens teknik kan förbättra sjukvården!

    ps: Det är riktigt vart och härligt i Brån!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.