Skönt att vara ”hemma”

De första 72-timmarna vi har varit "over here" har varit mycket tillfredställande! Vi anlände i fredags som vanligt på O’Hare flygplatsen i Chicago och stannade kvar i staden för att hälsa på min dotter som för nuvarande bor där.

Morgonen därpå åkte vi hyrbilen fram till vår villa tog en snabbt titt omkring för att se till att allting fungerade som det skulle. Så snart vi bar in reseväskorna stack vi iväg för att köpa lite mat till de närmaste dagarna.Tillbaks till villan så ställde vi bort maten i förrådet och kylskåpet och därefter stack vi iväg för att kunna delta i en demonstration mot den högsta politikern i delstaten Michigan. Efter demonstrationen njöt vi av en mumsig middag hemma innan jetlagen tvingade oss att gå isängs redan kl 20.30! 

Puh… allt detta under bara de första 24 timmarna och sedan dess har vi träffat min son (mer om honom senare) på söndag som var den amerikanska morsdagen. Vi fick också träffa och våra goda vänner mina musikkompiser John och Nancy. Och vi har t.o.m. fått tid för att vila och lugnt läsa den lokala tidningen varje kväll. 

Det är skönt att vara "hemma" och skönt att vara på semester! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.