Det ska aldrig hända igen..?

Ingen av er missade väl funktionärsskandalen där Anna-Carin Olofsson hölls kvar i starten 14 sekunder för länge? Arrangörerna bad ACO och Sverige om ursäkt och lovade att det aldrig skulle upprepas.

En timme senare hände det igen. Amerikanen Jeremy Teela, som skulle starta direkt efter Ferry, släpptes i väg före. Sen höll de på att släppa iväg Christoph Sumann, som skulle starta långt bakom Ferry. Men då röt Storumansonen till åt Sumann att han inte får åka före Ferry.
Det gjorde han inte heller. Inte över mållinjen…

Det har så klart varit en svettig dag för oss här i Whistler, men innan jag drar till Ferrys prisutdelning måste jag berätta om en annan sak som gjorde mig väldigt kallsvettig.

I söndags skulle jag skicka ett fint sms till flickvännen. Det innehöll lite ömhetsbetygelser och avslutades med puss. Precis när jag skulle trycka på sändknappen hejdade jag mig och läste vad som stod i det mejl jag skulle svara på. Det var nämligen inte från henne utan från Micke Junglind. Det hade varit snyggt om jag hade skickat ett ömt kärleksmeddelande till Anjas tränare.

Jag hade nog blivit retad till döddagar. Puh…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.