Centerpartiet och välfärdsuppdraget

Från mobilen

Centerpartiets kommundagar är nu över. Hem åker 500 glada och inspirerade centerpartister med armarna uppkavlade för att med iver arbeta för valseger om ca 220 dagar. Vi som är förtroendevalda i kommuner och landsting har med oss ett åtagande att för väljarna visa att med centerpartiet så ska vården tryggas,finnas för de som har de störste behoven och med större frihet och vårdval får vi flera vårdgivare och nya småföretag i vården. Vi ska arbeta för en trygg och bra hemsjukvård och förbättra samverkan mellan kommuner och landsting..Äldre ska få bo där dom önskar och miljön ska vara säker och trygg och maten ska ha hög kvalitet. Det är vårt åtagand och vi kan och vill ta ansvar i landstinget för att få fler människor att växa.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Pelle

    Betänk Olle att detta nog är ert sista uppdrag som regeringsparti och förmodligen som riksdagsparti!

    Hur skall ni kunna ”lura” väljarna ytterligare en gång?

    Moderaterna har ”dödat” C:s själ som parti med god hjälp av er partiledare.

    Ni centerpartister håller mest på att försvara henne och ge varandra internt beröm på era egna bloggar – verklighetsanknytningen som var C styrka den har ni lämnat bakom er.

    Hoppas att ni kan ombilda C efter valet och återskapa ”de små företagarnas parti”.

    Sedan en fråga till dig och SO E: hur kan ni som läkare stå bakom M sjukförsäkringspolitik?

  2. Revisorn

    Du gav landstingsstyrelsen ansvarsfrihet trots det skandalösa resultatet. Hur tusan kan du blunda för den skandal som präglar resultatet i Landstinget. När du yrkade på ansvarsfrihet för Landstingsstyrelsen iklädde du dig även ansvaret.

    Skämmes.

  3. Olle Edblom

    Svar till Revisorn (2010-02-06 18:35)
    Som ledamot i landstingsstyrelsen kan jag inte ge mig själv ansvarsfrihet. Det gjorde landstingsfullmäktige och jag deltog inte i beslutet(jävig)

  4. Olle Edblom

    Svar till Pelle (2010-02-06 16:56)
    Jag är inte läkare utan kulturgeograf. Sjukförsäkringspolitiken är alliansens politik och den bygger på att alla som kan ska få rehabilitering och återgång till arbete om det är möjligt. Därför finns en rehabgaranti och självfallet ska reglerna inte tolkas enögt utan man måste göra individuella bedömningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.