Påmminelse: Traineeprogram för ledarskribenter

VK:s ledarsida är i år med i det traineeprogram som Liberal Press anordnar för ledarskribenter, fortfarande finns chansen för intresserade att komma in med ansökningar:

—————————————
Trainee som ledarskribent

Liberal Press anordnar även 2008 ett traineeprogram för ledarskribenter. I år sker det i samarbete med Västerbottens-Kuriren, Liberala Nyhetsbyrån och Katrineholms-Kuriren.
En trainee kommer att antas till programmet som pågår från februari till och med augusti 2008. I utbildningstiden ingår arbete som sommarvikarie på Katrineholms-Kurirens ledarredaktion.
Lön utgår enligt aspirantavtal.
Sökande ska ha ett stort intresse för politik och en liberal grundsyn. God utbildning med akademiska studier är meriterande. Vi välkomnar särskilt kvinnliga sökande.
Traineeprogram av samma slag har tidigare genomförts på ett stort antal av Liberal Press medlemstidningar.
Ansökan ställs till Liberal Press, att Stina Morian. Skicka ansökan med e-post till [email protected]. Ansökan ska innehålla ett brev om dig själv samt några arbetsprover. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 13 januari.
Frågor besvaras av Stina Morian på [email protected] eller på telefon 070-6440290 eller Liberal Press ordförande Håkan Holmberg, [email protected].

2 kommentarer

  1. Ola Nordebo

    Rankingen är inte bortglömd, den har bara tvingats till en viss konstpaus av olika skäl, men förstaplatsen återstår att redovisa. Håll utkik så sker det inom kort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.