Foppatofflor

Säga vad man vill men Foppatofflor måste väl ändå  gå till historien som Världens fulaste sko. Det spelar ingen roll hur positivt jag tänker, så går det bara inte. Nej dom är lika  tragiska ändå.Man kan rent av undra vad det är för slags tankar som rör sig  i uppfinnarens  huvud som gör att skorna ser ut som dom gör.

Dessutom är ju  skorna livsfarliga, det tar tvärstopp när man minst anar det. Tofflorna suger sig fast i golvet på något skruvat sätt.Jag har sååååå många gånger varit en hårsmån från att skada mig  allvarligt.  På jobbet ska man kunna känna sig trygg och inte behöva oroa sig för att kanske ligga i gipsvagga innan arbetsdagen är över.Hur kul skulle det vara på en skala mellan noll och tio?? Nej jag vill verkligen varna er innan olyckan är ett faktum.Har ni foppisar på er så använd helst också hjälm  för säkerhets skull.

Tror inte folk köper dom längre, skon  är  ju gjord för att   passa en plattfotad  Anka och inte  en människa.Fattar inte hur dom tänkte.Men något måste ha gått  väldigt fel i processen.Det är jag övertygad om.

Men jag har funderat på att ta  kontakt med  tillverkarna ( om det nu finns några kvar) och föreslå en ny modell av dom, nämligen HÖGKLACKADE.Hur snyggt skulle det inte vara? Tänk att svissa runt  i dansens virvlar med ett par såna, så läckert.  Kan  det bli en nystart för foppatoffeln  ??  Ja absolut. Men när försäljningen börjar ökar lavinartat

och pengarna trillar in, ja

DÅ SKA JAG HA HÄLFTEN,  min lilla plan är nämligen att bli rik.

Men nu är det tyvärr så att även jag  drabbats av ett par som jag har på jobbet

så för att stå ut  lät jag några  små pimpa upp dom.

Och som de  bästa konstnärerna som barnen är så

blev dom nästan " heta".Tack till er.Det var snällt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.