JÄTTEGLAD

ÅH! vad glad jag är, det är FREDAG , VÅR,  men ALLRA, ALLRA GLADAST blir jag

när jag får läsa i en kvällstidning att  RIKSDAGSLEDAMÖTERNA  får åka på  GRATIS SPRÅKRESOR,som  dessutom betalas med  VÅRA SKATTEPENGAR.

Tänk att  lilla jag och alla andra arbetare får ÄRAN  att BETALA deras uppehälle och språkkurs.För dom kan ju inte gå på en kvällskurs här hemma ( och betala den själv som alla andra) utan är TVUNGNA   att åka utomlands.  Dom har ju dessutom många sammanträden, resor och DYRA  representationsmiddagar ( med alkohol )  som också måste hinnas med. (  som jag och alla andra arbetare  i solidaritetens namn  så gärna betalar).Ja, dom har det inte lätt minsann.

STACKARS, stackars dom.

Tänk att  vara tvugna åka till LONDON eller CANTERBURRY för att lära sig Engelska, eller KORSIKA för att lära sig  Franska. Ja jag är lycklig  att kunna bidra med att våra Folkvalda ska kunna uttrycka sig ordentligt 

Det har ju bara kostat oss skattebetalare  ca 1.196.082 per år.

( pengar som vi kunde ha lagt på gamla och barn).Men dom är väl inte lika viktiga  , eller?

Men STACKARS STACKARS

Maria Lundqvist – Brömster då, som också  har SVÅRT att prata det språk hon varit på språkresa för att lära sig.. Men eftersom jag är en dom som är generös och "bjuder" henne på kursen så vill  jag JÄTTEGÄRNA  att  hon får en ny chans, kanske 3 veckor till?

Annars finns ju språkkurser på cd skivor.Jag har en bärbar cd – spelare som jag GÄRNA  lånar ut till er  Riksdagsledarmöter .Batterier får ni köpa själva (finns billiga på Clas Ohlsson). 

Ja jag är lyckligt lottad jag, tänk att få äran att jobba tills jag dör på min post, så

att ni FOLKVALDA kan lära er att kommunicera på andra språk.

TACK OCH HEJ FRÅN  JÄTTESOLIDARISKA  MIG.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.