Marja

Den långa resan.

Stopp i lavoaren.

Medlemsbladet för Finska Klubben i Umeå damp ner i brevlådan häromdagen och där kunde man bland annat läsa hur olika stjärntecken skulle angripa problemet med stopp i avloppet och stillastående vatten i ‘lavoaren’.

Jag skrattade gott, för jag kände verkligen igen mig. Jag är Fisk och enligt detta horoskop skulle jag göra så här:

Först skulle jag försöka med tankens kraft. Jag skulle koncentrera mig på avloppet, meditera och med magiska handrörelser be det öppna sig. När detta inte hjälper, skulle jag ta till lite starkare medel. Jag skulle börja med diskmedel… inget resultat… tvättmedel… nej… ättika… inte det heller… lite salt kanske. Japp, nu har jag fått en kemisk blandning som både skummar och luktar illa och som får liv i avloppet, “plurp plurp prrummps” och vattnet rinner ner i röret.

Vill du veta hur du skulle göra enligt detta horoskop, så berättar jag gärna.

Nu är det apelsinsäsong. Blodapelsiner från Italien ska det vara.

Ha en skön söndagskväll <3

8 kommentarer

  1. Inga-Britt Gustavsson

    Är född i samma stjärntecken som du , så jag får väl också prova detta med tankens kraft . Kanske att du inte tog i tillräckligt , eller att du lät tankarna flyga åt annat håll än att just vara i avloppet !!!

  2. Babs

    Jag bara skrattar åt dig tokfia.
    Vet du, jag tänkte lägga ut ett korsord varannan söndag men helt plötligt så funkar det inbte att öppna länken till krysset längre.
    Kan du testa nästa gång du är inne hos mig, det senaste som du nu har löst ligger under ”mitt jobb är min hobby” men jag kommer bara till en errorsida av något slag när jag ska öppna krysset.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.