Marja

Den långa resan.

Onsdagen försvann.

Den här onsdagen försvann i ett nafs. Jag har bara suttit och pratat. Först träffade jag min bloggkompis här på Vk, Maria, över en fika på Ålidhems centrum. Vi har träffats en gång tidigare irl, för länge sedan, men vi läser ju varandras bloggar och då känns det ju som vi känner varandra. Men ingenting går upp mot att sitta och prata i verkligheten och två och en halv timme försvann utan att vi märkte det. Tack, Maria för ditt spontana sms! Det måste vi göra om snart.

Mina fina gardiner i sovrummet har jag sytt av ett tyg jag fick av Maria. Hon hade lagt ut en bild av det på bloggen och jag kommenterade att jag gillade det. Nästa dag låg det i ett paket i min brevlåda. Vad säger ni om det?

mina bilder 001

Sen var jag i princip bara hemma och vände innan det var dags att fara ner till HSB på styrelsemöte med brf Lyktan. Det var också trevligt. Vi håller på och förebereder vårt andra årsmöte i föreningen.

I morgon ska jag till sjukgymnasten. Äntligen fick jag en tid, åtta månader efter första kontakten. Ok, vi väntade på röntgen m.m., men jag tycker ändå att det är alltför lång tid när man har besvär. Få se om vi kan göra något åt min stela nacke. Jag tycker att avståndet mellan öronen och axlarna har minskat avsevärt, så jag skulle behöva hjälp att räta ut och mjuka upp musklerna.

”Det är ingen konst att bli gammal. Konsten är att vara gammal.”
(Goethe)

God natt mina vänner <3

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    God morgon Marja! Jättetrevligt igår, och jag tackar så mycket för både fikat och presenten, och jag som hade tänkt bjuda dig 😀 //Ha en fin dag, kram

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Tack själv! Det var himla trevligt. Jag hör av mig när jag städat, så får du komma och se på gardinerna. 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.