Marja

Den långa resan.

Vinterbilder.

Solen gäckar mig. Jag hinner inte med. Den stiger knappt över horisonten och sjunker innan jag hinner ut. I går hann jag inte… i dag skyndade jag mig, men hann ändå inte. I morgon får jag väl gå ut och stå och vänta på den med kameran i högsta hugg.

 

Jag gick i alla fall en ganska lång promenad ner till sjön och tog några bilder av det underbara vinterlandskapet. Inte så bra ljus, trots att det var mitt på dagen.

Det var andlöst vackert och stilla. Bara några hundägare och jag var ute.

 

Se där står mina gåstavar.

 

Den julgranen skulle man ha.

 

Sjön ligger stilla under is och snö.

 

Så många raka stammar.

 

En färgklick i allt det vita.

 

Bänken, som jag brukar sitta på, hade famnen full med snö.

 

Jag blev riktigt upplivad efter promenaden. Knät håller ganska bra nu, jag går till och med nedför trappan, om än långsamt.

 

I kväll har jag varit på styrelsemöte med bostadsrättsföreningen. Det var trevligt. Vi kommer bl.a. att sätta upp regler i tvättstugan.
Jag har kunnat dra nytta av mina kunskaper från arbetslivet och får kontera föreningens elektroniska fakturor på HSB portalen. Det är inte samma system som Umeå kommun använder, men jag har klarat av det i alla fall. Kunskaperna som fanns lagrade i de små grå hjärncellerna, vaknade plötsligt till liv igen. Det är ju ganska fantastiskt.

 

God natt mina vänner <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.