Marja

Den långa resan.

Testing, testing.

advetsstake

Kollade att alla lampor lyste i min adventsstake. Den är nu 36 år gammal och inte förrän i fjol hade ett par lampor gått sönder, trots flytt och allt. Då bytte jag ut alla till LED-lampor. Allt var i sin ordning och nu vet jag inte om jag kan hålla mig till fredag, eller vilken dag det nu är då man får tända alla stjärnor och stakar. Ska kolla mina grannar… om de tjuvstartar, gör jag det också.

Annars har inget hänt i dag. Jag har kollat fläcken på vinden och den är ’torr’ men spånplattan är ju sur. I morgon bitti skulle någon ringa  så jag får väl sätta klockan och pallra mig upp och visa vad som ska göras.

Ha en lugn måndagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Lika bra att se att adnevtsljstaken fungerar. Och din ser både pigg och fin ut. Roligt att den hängt med så länge och är i god form.
    Jag brukar inte tända våra ljusstakar förrän dagen innan första advent, men ljusen är kollade och ska fungera.

    Skönt att det inte regnat in mer, men en tork kan säkert behövas för att få bort fukten i spånskivan. Mne å andra sidan kan de som kommer mäta fuktinnehållet och se vad som ska göras. Bra så!
    Trevlig måndag och lycka till med det du har framför dig.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag hade hand om våra adventsstakar på jobbet och jag stod vanligtvis en hel dag och kollade stakarna. 🙂 Jag fick byta många lampor varje år.
      Längtar att få tända adventsljusen… det är mörkt nu.
      Ha en fin vecka!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.