Marja

Den långa resan.

Så där lite vackert förfallen…

vanskapsparken

Känslan i dag. Så där lite vackert förfallen.Jag väntar på ett besked och innan jag fått det kan jag inte företa mig något. Blir som lite handlingsförlamad.

Egentligen har jag haft ont i magen. Jag skulle prova äta bönpasta i går, sojabönspasta. Egentligen tål jag inte bönor, förutom haricot verde, men ibland vill jag som inte låtsas om det. Jag får ju skylla mig själv.

Jag sov inget vidare i natt och var uppe tidigt på morgonen och beundrade dimman över skogen. Så vackert och fantasieggande. Tänkte mig en tur ner till sjön, men inte ens det orkade jag med.

Av misstag raderade jag ALLA bilder i min mobil. Panik! Men de jag har lagt ut på instagram finns lyckligtvis kvar och det är 1066 stycken!

I morgon är en ny dag.

Ha en fin måndagskväll <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Trist att diu inte är i form och att känna sig orkeslös är inget vidare. Och när du inte orkar ta dig ner ill sjön så är det alls inte bra.
    Hoppas dock att du får ett bra besked…
    Och bilderna som är borta! Men bra att du ändå har många på instagram.
    Önskar dig god bättring och att du ska bli piggare.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag tror jag klagade lite väl mycket i går. Beskedet handlade inte om min hälsa om du trodde det, utan helt andra saker. 🙂 I dag har jag mått mycket bättre och varit ner till sjön. 🙂
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.