Marja

Den långa resan.

Möte hos mig.

kaffemuggar

Brickan med kaffemuggarna stod redo i dag. Vi hade möte med bostadsrättsföreningen hos mig. I köksavdelningen luktade det kaffe och i badrummet enhorningsfisar. Det där doftljuset ’unicorn farts’ invigdes i dag och jag var lite nervös för att fisarna skulle lukta för starkt, men de var svagt välluktande och påminde om värmeljusen jag tidigare använde och som luktade verbena. Klart godkänt blev ljuset alltså.

En medlem låg hemma med migrän, så vi var inte så många. Sista mötet med den gamla styrelsen och faktum är att jag är den enda som blir kvar… de andra två flyttar/har flyttat. Jag har ett år kvar av mitt mandat…sen får vi se om jag fortsätter, har ju varit med i sex år nu.

Vi beslutade om ganska många saker i dag… ska skriva protokoll snarast och sen blir det lite efterarbete. Om en månad har vi årsstämma och jag har hand om det praktiska till den. Älskar ju att skriva listor och hålla ordning och reda.

Städade på förmiddagen och sen for jag till ICA på Ålidhem och köpte fikabröd. Hann sova en stund också på soffan innan mötesdeltagarna kom. Mår inte hundra i dag heller. Skall försöka vila ordentligt i helgen.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Alltid skönt med möten som går bra och att saker och ting beslutas. Bar att du sitter kvar ett år til om det nu i övrigt blir ny styrelse. Du kan ju och vet mycket om hur saker och ting fungerar.
    Önskar dig en trevlig onsdag.
    kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag har pratat med min granne om att bli ordförande och lovat hjälpa honom komma i gång. Han skall vara kvar i stan i 2 år… läser till jägmästare, så det kommer bli bra. 🙂
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.