Marja

Den långa resan.

Snöstorm och ösregn i dag.

snostorm

Så här såg det ut när jag vaknade i morse. Snön yrde omkring, eller blåste omkring och sikten var ganska dålig ner mot skogen.
I dag sov jag till tolv igen. Jag var vaken tidigare, men eftersom vädret var som det var kändes det skönt att gå tillbaka till sängen. Hade inte tänkt somna om, men gjorde det i alla fall. Uppenbarligen behövde jag det.

Senare på eftermiddagen skulle jag ju fara på vattengympan och det är nog inget väder i världen som kan hindra mig från att fara dit. Under dagen övergick snöstormen till ösregn och man fick vada i snömodd och vatten. När jag väntade på bussen kom kommunens bil med två personer som skulle skotta och hacka upp nedtrampad snö i busskuren, så vi som väntade fick stå utanför i regnet. Bussen var dessutom kraftigt försenad, så jag var som en dränkt katt när den äntligen kom. Som tur var hade jag tagit den vattentäta kappan på mig. Sen skulle jag ta mig till badet förbi platsen där de gräver upp för rören och jag gick vilse mellan husen och fick gå en omväg. Men som sagt, jag tar mig till badet i ur och skur.
Vi var bara fem stycken som kom. Gott om utrymme i bassängen och skönt och roligt var det. Blev dock lite förvånad när jag överhörde damerna i den föregående gruppen i duschen. De pratade om färgade personer och använde n-ordet helt obehindrat. Ingen försökte sig på någon annan benämning.

Nu är nästan all snö borta igen. Suck!

Jag spontanköpte en liten novemberkaktus på Lidl. Den var full med knoppar som nu börjar slå ut i små rosa blommor. Ren glädje.

novemberkaktus

Ha en lugn fredagsnatt <3 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Skönt att du kinde sova och du behövde det säkert . Härligt att du är så förtjust i vattenjympan att du tar dig dit. Bra gjort! Och en del umbäranden får det ju då bli.

    Trist med människor som inte tänker innan de talar i användandet av ord. Men det finns många.
    Din novemberkaktus är jättefin och visst lyser den upp.
    Kram och trevlig fredag.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! För mig är ju vattengympan den bästa motionen. Kan göra saker med min kropp som jag absolut inte kan göra på land. 🙂
      Trevlig helg!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.