Marja

Den långa resan.

En sån där dag.

Jaha, då blev det en sån där dag då inget blir som planerat.
Jag skulle ju åka till trädgårdsmässan, men sen såg jag i tidningen att Ulfs Stormarknad hade gått i konkurs och sålde ut allt i affären. Eftersom jag är i färd att köpa ny laptop, tänkte jag att jag åker dit i stället och till trädgårdsmässan i morgon. Så det blev ändrade planer.

Stormarknad låter ju stort, men butiken är liten och trots att det var första dagen på utförsäljningen, gapade hyllorna förvånansvärt tomma. Det fanns gott om TV-skärmar och högtalarsystem, men inte så mycket annat. Rusta och Jysk ligger alldeles bredvid, så jag tog en runda i de affärerna i stället. På Jysk spontanköpte jag ett sommartäcke, ett jättefint med bäckeböljetyg runt. Så jag for iväg för att köpa en dator och kom hem med ett täcke. Det var ju inte så illa.

I morgon hoppas jag att jag kommer iväg på trädgårdsmässan, för det är sista dagen.

Akvarellutmaningen i dag var svart. Jag funderade vad jag skulle hitta på och sen bestämde jag mig för att rita av en bild i en tidning och måla en svart hatt.

svarthatt

 

Sen fick jag inspiration och planerade och målade några kommande motiv, inte morgondagens dock, men den kräver inte så mycket tid.

Ha en lugn söndagsnatt <3

 

4 kommentarer

  1. Ditte

    Ja, så kan det bli ibland. Men prismässigt var ju täcket till sin fördel.
    Kanske hittar du en dator i en annan butik. Lycka till.
    Vilken fin målning du gjorde, jag förstår ju inte hur du kan få till det. Mycket träning frstås men givetvis en stor dos talang.
    Så kanske blir det trädgårdsmässa idag då….
    Stor kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag ritade av en bild i en modepyselbok för vuxna som Ronja brukar pyssla i när hon är här. Jag fick lite mer inspiration ur den boken till kommande målningarockså.
      Det blev trädgårdsmässa I dag och det kommer ett inlägg snart.
      Kram!☺

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.