Marja

Den långa resan.

Halvlat måndag.

Typisk måndag i dag, så där lite trött och halvlat. Jag vaknade tidigt, men tvingade mig att somna om, för jag skulle ju inte någonstans.

Gårdagens pysslande känns i nacken i dag. Jag försöker att inte sitta statiskt still långa stunder, utan stiger upp med jämna mellanrum och går runt, går efter kaffe eller sätter mig och pratar i köket.
Jag for iväg till Ålidhems centrum och handlade lite mat. Jag köpte bl.a. en liten burk kokosolja, för jag tänkte fråga min tandläkare i morgon om ’oil pullin’. Har ni hört talas om det? Man sköljer runt kokosolja i munnen 10-20 minuter och det ska vara bra för både tandkött och tänder. Det finns instruktionsvideos på YouTube… jag får återkomma till det senare.

Det är varmt ute, just nu är det nästan +14 grader på min balkong. Klart jag skulle ta ut min cykel, även om jag bestämt att jag inte ska börja cykla innan den är helservad. Den stod i mitt förråd uppe på vinden och jag fick börja med att sopa upp alla döda flugor som låg i gången. Varje vår är det samma sak… flugor som övervintrar (?) någonstans i byggnaden och som sedan inte hittar ut, eller kanske rent av har dött av köld och sedan blåst ner på golvet. Vem tror ni det är som sopar upp dem varje vår? Yours truly, förstås.

Min ena kroton gav mig den här attityden i morse. Snacka om offerbeteende.

attityd

Efter lite vatten blev den glad igen.

attityd2

Ha en lugn måndagskväll <3

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.