Marja

Den långa resan.

Klumpiga jag.

Hur mycket vatten ryms det i ett stort glas? Jag mätte 3 dl, men det kändes som en liter när jag välte glaset över hela bordet och ner på golvet. Jag börjar misstänka att jag har spastiska ryckningar, för jag knockar över glas och koppar nästan varje dag. Förra gången dränkte jag fjärrkontrollen till TV:n så den slutade fungera, i dag dränkte jag några tidningar, en bok och halva mattan på golvet.

Inte nog med det. När jag sen skulle gå med en till brädden full kaffemugg till soffan, slog jag tån i stolen och aj, aj, aj, tappade koncentrationen och skvimpade ut kaffe på bordet. Två olyckor och vad blir nu den tredje? Jag ställde mig lite åt sidan när jag skulle använda SodaStreamern för skulle den explodera, skulle det ju vara i dag.

Jag är så glad att semesterfirarna äntligen har fått sol och värme, för jag har nästan haft dåligt samvete över att jag tyckt att det varit skönt med mulet väder.

I dag har jag varit ute på en kort cykeltur och det gick bra. Sen har jag häckat på balkongen och kollat in grannarna, som målat utemöbler och grillat. De älskar att grilla. 

Och så min krotonblomma. Tidigare blommor har mer sett ut som dammvippor, men den här är mer underfundig.

krotonblomman3

krotonblomman2

Ha en trevlig söndagskväll <3 

2 kommentarer

  1. Sandra från Finland

    Jag har också tyckt att det har varit skönt med lite svalare väder då jag har varit ledig, för då har jag kunnat göra saker som jag vill utan att förgås i värmen. Nu då jag har börjat sommarjobba (är ledare på läger för utvecklingsstörda) så är det bara trevligt att det har blivit soligt och varmt väder – riktigt passande lägerväder att vara utomhus i!

    P.S. Läser nog din blogg också nu under sommaren, men det blir lite mer sporadiskt och jag hinner inte kommentera så mycket då jag sitter så lite vid datorn. Men det är roligt, som alltid, att få läsa om vad du sysslar med!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Det verkar vara fler än jag som gillar lite svalare väder. 🙂 Det är nästan så man inte vågar säga det och ibland anses jag vara ’besvärlig’ som vill sitta i skuggan.
      Du passar säkert bra som lägerledare… ett intressant, men krävande jobb. Hoppas att ni får bra väder för uteverksamheter.
      Sommarhälsningar och kramar! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.