Marja

Den långa resan.

Lördagstankar

Ibland funderar jag på allvar varför vissa saker händer. Får jag tecken jag ska ta åt mig?

I dag tappade jag min nya kamera i golvet och glaset på den yttersta linsen sprack ganska illa. Jag väntade på att min granne skulle komma ner och fika… hon blev lite sen för hon hade fått ett telefonsamtal och medan jag väntade fick jag för mig att jag skulle ta enbild på mina fina kaffekoppar jag återupptäckt i skåpet. Jag tappade kameran en sekund innan hon ringde på dörren. Om hon hade kommit ett par sekunder tidigare hade det inte hänt.

Hu, så tråkigt. Jag har ju sagt att jag inte riktigt kommer överens med kameran… är det kanske så att jag inte ska ha den? Har jag för höga ambitioner? Just nu känner jag mig inte alls peppad. Ska gå och låta experterna se på skadan på måndag. Jag provtog några foton och det syns inte på korten att glaset är sprucket, men med tiden kan det ju bli värre. Jag har otur med kameror. Förra sommaren föll jag ju mitt på gågatan så att den kameran gick sönder. Displayen sprack.

Sen skulle min granne installera mitt bredband i datorn. Jag har ju bott här nu i 1,5 år, men inte använt bredbandet till datorn, bara TV:n, eftersom jag hade mobilt bredband och tycker det är bekvämt att ta med överallt.
Jag letade fram lösenord m.m. som jag fått vid inflyttningen och allt gick bra. Såg det ut som. Vi blev distraherade med annat och sedan fick min granne bråttom hem.
Nu kommer jag inte ut på nätet, utan bara till en sida hos Telia, där det tar stopp trots att jag är uppkopplad. Jag blir så trött.

Kvällens avsnitt av ’Stjärnorna på slottet’ blev riktigt jobbigt för mig. Det var så mycket jag kände igen av det Leif Andrée berättade om sin barndom och ungdom. Till slut satt jag och stortjöt.

Jag har inte varit ute på hela dagen och nu är det för sent. Två gånger har jag försökt öppna balkongdörren och fått ett snömoln mot mig. Nu har vi äntligen lite snö på marken och om det slutar blåsa, går jag ner till sjön i morgon och tar några bilder. Måste passa på och försöka fånga det vita.

Ha en skön lördagskväll <3

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.