Marja

Den långa resan.

Layouter från gårdagen.

Tiden flög iväg i går och plötsligt var det sen kväll. Dagen började lite segt och utan inspiration. Jag såg ju fram emot att få scrappa och hade planerat en hel del, men när jag läste om tävlingarna tappade jag helt inspirationen. Jag hade förberett mig för mycket och sen var det svårt att tänka om. Något att komma ihåg till nästa gång.

På förmiddagen gick jag på en demonstration om hur man kan använda stämplar och masker. Nya tekniker, nya utmaningar, det är ju det som inspirerar.

Till eftermiddagens tävling valde jag att göra en layout där man skulle inspireras av en barnteckning med leende runda och färgglada blommor med rosetter på stjälkarna. Det blev en färgglad, somrig och lite lekfull layout på Ronja och Freja som tältar.

En glad drake på ett papper med sommarhimmel och tablåer för dagens radioprogram.

Jag vann andra pris!

Nästa layout jag valde att göra skulle göras enligt en skiss, innehålla minst ett mönstrat papper och ett stämplat motiv. Jag gjorde ‘Once I was a heavy rocker… med ett kort på Johanna, som spelade elbas i tonåren.
 

Silhuetten på en stad är en tapetbit jag klippt till. Det röda pappret är wellpapp.

Jag vann första pris för den!

Kul detalj på tapetbiten.

Här har jag maskat ett kugghjul med en stämpel och dekorerat med en blomma, urtavlan på ett sönderslaget armbandsur och lite metalldetaljer. Närmare ‘steampunk’ än så här kommer jag nog aldrig.

I morgon lägger jag ut ännu en layout, som jag vann tredje pris för!

Ha en skön söndag <3

10 kommentarer

  1. Märta M

    Stort grattis till priserna!!! Det ser ut att ha blivit en lyckad helg trots den tröga starten. Jättefina layouter. Johanna ser ut som 80talet. Sonen låg på golvet och skrattade när han fick se mina bilder från 80talet. Pudelfrisyr och glitter!!
    Kram Märta

  2. Babs

    Oj oj vilka fina, förstår att du plockar pris på pris.
    Jag letar efter ditt lilla signum – ängeln men ser den inte på någon av de här.
    Kram

  3. Marja Granqvist

    Svar till Märta M (2010-11-14 18:17)
    Ja, jag tyckte att Johanna skulle ha den här bilden som minne. De skulle bilda ett tjejhårdrocksband, så det är Vk:s fotograf som tagit bilden och man ser att hon poserar. Och frisyren… ha,haa.
    Kram

  4. Marja Granqvist

    Svar till Babs (2010-11-14 18:36)
    Oh Babs, jag glömde att sätta dit ängeln… ska göra det med detsamma. Det var en något förvirrande dag igår och trots allt fick jag pris för alla layouter jag gjorde. Jag kanske jobbar bäst när jag inte tänker så mycket.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.