Marianne Johansson, Mosekälla

En 6 åring i dag!

Har just kommit hem från en resa till Storuman för uppvaktning av våran äldste sonson som fyllde 6 år i dag! Han är en helt fantastisk kille, så förståndig  och klok för sin ålder! Samtidigt är han också en charmig liten buspojke, som älskar att skoja med sin farmor!

Vi har hittills tre barnbarn, och de är alla små charmiga och fantastiska personer, och jag känner verkligen en stor lycka över att de finns!

Ja när jag tänker på dem blir jag närmast religiös! Att just dessa små personer finns i mitt/ våra liv är så oerhört stort!

De berikar vårat liv på ett obeskrivligt underbart sätt. Puss på er, jag älskar er av hela mitt hjärta!

Resan ner till Storuman i morse var ett äventyr, ska jag säga, mellan Stålfjäll och Slussfors såg man bitvis ingenting! Man körde på känn, för stannar man kan man ju få någon i baken! Vilket oväder! Men resan hem var betydligt lugnare, tack och lov!

Just nu är jag väldigt trött. men också väldigt nöjd med min dag!

 

2 kommentarer

  1. Maggan

    Hej Marianne
    Ja visst är våra barnbarn en lycka att ha. Har själv den stora glädjen att få ha våra två (9 och 11) ganska nära och jag citerar en mormor från en bok som jag har: ”alla skryter om sina barnbarn, men då har dom inte träffat mina”. Visst är det så – oss farmor och mormor emellan?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.