Marianne Johansson, Mosekälla

Tisdag i dag

Tisdag i dag. Har varit på en föreläsning om demens. Vi fick ett papper med olika frågor på där vi kunde testa om vi var dementa. Jag har inte våga kolla min poäng. Jag kanske måste kontakta minneshälsan!
Sedan var jag och fikade med mormor och morfar hos äldste sonen. Han hade varken kaffe eller fikabröd visade det sig, så det fick morföräldrarna fixa på vägen. Vi hade en riktigt trevlig fikastund.
Efter den lilla stunden av trevlig samvaro for min mor och jag och shoppade på Sunds varuhus, det är en affär jag kan rekommendera. Det händer faktiskt då och då att jag är i Umeå och springer runt hela stan för att få tag i nåt speciellt, men får ge upp. Och då jag kommer hem så hittar jag det jag söker på Sunds varuhus i Tärnaby! Min stackars pappa fick vänta en stund på oss i bilen, för man ska helst inte ha bråttom när man går in på Sunds.
Anledningen till besöket på Tärnabys enda varuhus, ja, det enda varuhuset i sitt slag faktiskt, var att i morgon fyller lilla fröken sex år!
Ni kan tro att hon var spänd i kväll. Hon var med och lagade till en smörgåstårta inför sin stora dag, och hennes storebröder var uppe och åt med oss i kväll och hade med sig ett spännande paket! Ja, det är inte klokt vad spännande det är att fylla sex år!
Det har i övrigt inte varit några speciella händelser i Mosekälla i dag.
Djuren går fortfarande ute på bete, men kraften i gräset avtar nog mer och mer för varje dag som går.
Det lilla huset är snart färdig målat och allt är lugnt.
Löven håller på att falla, och det är lite grått och trist ute om dagarna.
Men det ska ju vara höst nu, så det är ju inte så konstigt.
Nu ska jag nog ta och knyta mig så att jag orkar med den väldiga sex års festen i morgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.