Marianne Johansson, Mosekälla

Förkyld och hängig

Ja, det blev ju inte mycke bättre med gårdagens avståndsangivelser.
Min svärfar brukade säga att folk som ringde fel hade tjocka fingrar, det är väl nåt sånt för mig med när jag trycker in siffror på datorn. Vad jag ville ha sagt är att mina älgjägare går långt på dagen, det är ingen söndags utflykt de är ute på.
I går kväll kom den andre sonen hem för att jaga, så jag har alla mina karlar ute i skogen nu.
Appropå siffror. Matte har minsann aldrig varit min starka sida, tvärtom, det var det värsta jag visste i skolan. Många är de timmar som jag suttit och svettats och gråtit över helt obegripliga tal som inte sa mig någonting. Siffror som levde sitt eget liv och skrattat åt mig. Ja, det har känts så. Jag kunde aldrig lära mig de mattematiska sammanhangen, jag förstod dom helt enkelt inte, och fortfarande i dag så undviker jag att använda mig av siffror och matte om jag bara kan. Jag är rädd att jag överfört det på en del av våra barn. Eller ärver man sådant genetiskt? Ja, jag vet inte, men tyvärr så tror jag ju att man omedvetet kan föra över sina egna olust känslor inför någonting på sina barn.
Det är nog inte bara med mattematiken, tyvärr.
Jag försöker att tänka på det men jag är rädd att jag inte alltid lyckas.

I kväll ska jag ut och jobba igen. Det känns väldigt tungt, jag är förkyld, borde inte alls gå och jobba men har inte råd att stanna hemma, osså är jag så trött???.Denna djävulska trötthet som man tydligen inte kan sova bort! Det är klart att nu är jag säkert trött därför att jag är förkyld också. Äsch, jag ska inte klaga, jag mår ju annars bra, det finns de som är sjuka på riktigt.

Jag blir trött rent mentalt också, trött på ex politiker som vill att vi ska rösta på dem, men som egentligen inte är mer än några små gangsters själva.
Ja, jag tänker på folkpartiets data intrång förståss. I går kväll såg jag på en stressad Lars Lejonborg som ville fokusera på valrörelsen istället för det här dataspionaget. Ja, det kan jag förstå för detta är minst sagt pinsamt för folkpartiet. Lejonborg var inte den som gapade minst under tsunamikatstrofen över hur regeringen misslyckades! Överhuvudtaget är folkpartiet duktiga på att moralisera över andra partier i vänster blocket, men det vill nog Lejonborg glömma nu.

Nu ska jag börja förbereda mig för att åka iväg till jobbet.
Fast det känns som om jag har bly i huvudet och kroppen. Hoppas jag finner munskydd, så att jag skyddar de gammla något i alla fall. Det känns inte bra att veta att man smittat ner dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.