Jag vill INTE…

Jag ska få komma med Winstone idag och ta stygnen, fast det höll då på köra ihop sig, det med, har en annan tid att passa, 45 minuter efter veterinären och på andra sidan stan… men jag bör ju hinna ändå, hoppas jag.

Nu har Åke köpt ett garagetält, där Buicken ska stå i vinter, men det tar lite tid innan det kommer på plats. Det blir ju mörkt så fort. Han hinner hem och greja nån timme och sedan faller mörkret. Men nu är stativet uppe och ska förankras, sedan kommer tyget som ska på.

Med hotet om att snön kommer på torsdag så håller det ju på vara lite små bråttom att få i ordning grejerna. Jag vill INTE ha snö… jag struntar högaktningsfullt i om det blir ljusare ute, usch…fast jag vet också att det hjälps inte, hur mycket jag än inte vill, så kommer den att komma i alla fall. Och jag flyttar heller inte så då får jag ta det. Tur som sagt var, att vintern inte brukar vara så länge. Och lite kul blir det att se vad Winstone tycker om det vita kalla som faller från skyn.

Winstone har nu fått en reflexväst, hade ju köpt det där lysande halsbandet åt honom, men han har ju så mycket päls runt halsen att det knappt lyste igenom. Men nu syns han nog:

Foto0842

Måste småle då jag ser bilden och hans svans, Nicco har nämligen en kudde i hennes säng som ser exakt ut så där, och ibland, då Winstone ligger däruppe vet man inte vad som är kudden eller hans bakdel 🙂

Jag köpte äpplen på HP:s i förrgår och det var ett där, som jag absolut var tvungen att köpa, den var melerad så den såg faktiskt konstgjord ut, men den var ätbar, jag lovar, och god dessutom:

Foto0844

Nä, nu ska jag se om jag ska ta upp katterna, städa undan lite innan jag tar Winstone en sväng till, det är att göra nåt, nästan hela tiden. Önskar er alla en fin tisdag!

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.