Jo, det funkar

Jag har kommit på ett smart ställe att ha min mobil på, då jag kör Camaro eller Buick, dom två bilarna har nämligen ingen mitt konsol att lägga ifrån sig den på, och att ha den i väskan, funkar inte alla gånger, om man har en passagerare med sig, för då hamnar den i baksätet.

Jag lägger den helt sonika i uppvikningen på mina jeans:

006

Funkar alldeles ypperligt och man glömmer inte bort att den ligger där heller, då man stiger ur, man kan inte undgå att känna att det är något konstigt som hänger där 🙂

Igår skjutsade jag ju Tina och hennes boss, Peter, med Buicken, vi gjorde en raggarsväng på stan och sedan körde vi hem hit och fikade ute på altanen. Klappade på katterna och sedan bar det av hemåt igen.

Åke blir ledig imorgon så det vart fullt upp för honom att få ihop dragstern, men nu så är det bara en vajer som ska dit och sedan provstart. Kaffe på Gamlia hann vi också med, mycket folk som vanligt och många bilar i farten:

004 003 002

Jag fixade nya gardiner till bussen, det var ju rätt så enkelt, jag klippte helt enkelt av vanliga panelgardiner så ett par såna räcker till två bussfönster. Dom som satt där sedan tidigare var lite snålt tilltagna och täckte inte fönstret då man ville dra igen dom.

Nicco, Rickard och Winstone, har det bara bra där i Malå, igår frågade dom mormor om lov att låna en mossig båt som låg därnere, och det skulle gå bra, frågan var vart det fanns åror. Dom hittade en åra… och en paddel.

Jaa, sa Niccolina, dom hade åtminstone fått sig en tur i vassen, så mycket längre tog dom sig inte i blåsten och med den paddelkraften. Vilken tur att ni inte mötte gubben som du och Melissa träffade på då dom var där och paddlade kanot, sa jag då hon berättade det, han hade ju kört fram till dom och sagt att den där kanoten, har minsann sett sina bästa dagar.

Vad han hade nu sagt om han sett detta spektakel… att hon bytt upp sig eller? Hahaa…

Jag donade på igår och gjorde i ordning mat som ska med då vi åker ikväll, och jag bakade en rulltårta special, som jag ska bjuda min chef på, så där lämpligt kring arbetspass bytet. Jag gjorde en smörkräm med rivna päron i och sedan strödde jag på hackade små cookies innan jag rullade ihop den, det vart verkligen en lyxvariant. Vad ska jag nu kalla den, hm… Marias lyxrulle med päronsmörkräm och cookiesmulor, jodå.

Önskar er alla en fin dag!

 

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.