Domen

Så var man då hemma igen och har fått veta en del av domen. Jag har hel karpataltunnel i vänster hand och delvis i höger. Den vänstra ska väl då opereras och den högra skulle remitterande läkaren på vårdcentralen, få bestämma över. Så vi får vänta och se vad som sägs och görs, men någonting var det i alla fall som var galet, och det är ju bra att det kan åtgärdas.

På den högra handen, ville dom sticka mig med nål och sätta på ström, fy fasen vad ont det gjorde. Han grävde runt där med den tjocka nålen och jag trodde till slut att jag skulle lappa på honom, ungefär som när man bränner sig, man drar ju automatiskt till sig handen och det höll jag på göra flera gånger, till slut vill man bara skrika – MEN GE DIG DÅ…KNÄPPSKALLE! Men, snäll som man är så gorde jag inte det, jag uthärdade smärtan i min ensamhet, eller ja, sköterskan som satt bredvid visste tydligen hur det kändes för hon nickade medhållsamt och med lidelse i ögonen, nästan så jag kunde skymta en tår i hennes ögon…ehhh, eller där överdrev jag nog lite lätt 🙂

4 kommentarer

  1. Jan A

    Tjänixen Maria!
    Vilket elände med ”tunnlarna” 🙁 För övrigt gjorde jag samma ”stickundersökning” när de kollade nervbanorna i benen, ont-ont..

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Jan A (2011-05-25 13:46)
    Good evening Jan!Har dom aldrig hört talas om bedövning på ett sånt där ställe, fyyy. Mamma har också gjort det i benen, sa hon. Man kunde ju höra (eller känna) hur det knastrade då han juckade på nålen, nu får man vara glad att det är gjort.

  3. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-05-25 17:32)
    Nä, det kan ju vara sant, men lite emla kunde dom väl ha kostat på, innan han körde in den där ”nålen” i sidan på handen. Nu tror jag också att han hittade av ett väldigt ömt ställe, så jag vet inte, det gör fortfarande ont där. Som sagt, tur att det är bortgjort nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.