Man ska inte tro så mycket

Jag som trodde att jag skulle få mms blogga lite från Piteå, men det lär inte bli, efter 25 timmar hade mitt inlägg inte kommit in, för 3 timmar sedan skickade jag ett nytt… fortfarande ingenting, imorse mejlade jag till vk, som erbjudit att man får göra det om man har problem, ännu inget svar, så då får det vara.

ps, nu kom det ett svar: Hej,Ja, av någon anledning fungerar det inte att mmsa in inlägg på bloggen. Fungerar det så tar det bara någon minut innan det publiceras. Vi ska ta och försöka utreda varför det inte fungerar. Kan dock inte lova att det kommer att fungera innan helgen, saker tar oftast lite längre tid i semestertider tyvärr. Däremot verkar vanliga sms fungera om du vill blogga utan bilder. ds

Jaja, då fick jag då veta att det inte är lönt…inte i helgen i alla fall, får bli då vi kommer hem.

Katterna har hittat på ett nytt ”bus”, dom håller på riva upp mattan närmast Niccos dörr, i trapphuset, vad göra??? Mja, man ställer någonting för, och ser om det hjälper, men med den erfarenheten jag har av dessa 2 djur så kommer väl den där förstärkaren att åka utför trappen så småningom, dom vet nog allt hur man får fart på saker och ting… dom små liven.

008

011

014

2 kommentarer

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Man vill ju att det ska gå som på räls, men ibland vill det sig inte. Ha det fint, trollet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.