Fel nyckel, kan ni tänka

 

JAAAA, vi tog oss hit (konstigt), när vi väl var framme och jag skulle in i självaste centralhuset (storstugan)… där nycklarna till vår stuga hänger, där vattenpumpen slås igång och… ja ni fattar, det är där allting utgår ifrån, så passade inte min nyckel.
Jag som haft den i nyckelknippan hela tiden enbart för att den alltid ska var med och man ska inte springa runt och leta efter den, det sista man gör innan man åker, men nu, hallå, den där nyckeln gick inte ens in en millimeter i låset.
Låna Åkes mobil för att ringa mina föräldrar och fråga om min farbror har nyckeln, dom svarar inte, ser att en granne är här och dom kan faktiskt ha nyckeln men gå in i bussen först och kollar en kökslåda, och se… där var den, puh!!!
Man ska aldrig frångå sina ursprungliga idéer och tankar, då blir det så där. Jag var ju absolut bergsäker på att det var just den nyckeln jag hade på knippan, där ser man.
Nå, vi hann i alla fall med att äta en lättare middag på Dungers, handla lite och tända upp en eld och grilla oss en korv på kvälls sidan, sen kom kortleken fram.
Jo, jag köpte ju en tandkräm, har aldrig sett en liknande förut och nu ni, ska mina tänder aldrig bli äldre än 45 år, inte om man får tro på det som står på paketet i alla fall, näpp, nu är det färdigåldrat, hm… undrar just vad som händer om man käkar lite av den här tandkrämen varje dag, man kanske till och med föryngras en aning 🙂
Önskar er alla en toppendag, vi åker då vidare till Piteå i eftermiddag!
Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.