Förkyld…fräser i pannan

Vi satt och käkade lunch, Nicco var hemma igår då hon är förkyld och hon hade precis berättat att hon vaknat i natt på grund av att hon inte kunde andas, hon var så tät i näsan.

Och med det sagt så gled samtalet över till att handla om korsord och i skolan hade dom fått testa på ett. Nicco körde fast på: fräser i pannan.

Say what… vad då fräser i pannan, snyter sig och drar upp det i pannan eller vad??? Fröken kom och skulle hjälpa henne. Men säger inte dom orden, dig någonting, frågade fröken. Näää, sa Nicco, jag fattar ingenting???

Hm, så du har aldrig tänkt på vad man gör i en panna…. steker något kanske.

Ja, där fick hon ju veta men där ser man också hur vilseledd man kan bli av samtalet man för innan. Jag begrep inte heller vad fasen dom var ute då hon berättade det, men sa jag, hade vi inte pratat om förkylning innan och jag hade haft korsordet framför mig, då hade jag nog vetat. Tror jag 🙂

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Den finns nog en anledning till att ledningarna i hjärnan är lite tröga ibland, för går det för fort blir de överhettade och DÅ skulle vi vara alldeles förvirrade hela tiden.
    Ha en skön söndag. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.