ICA, SM och ÖL PÅ TV

Igår var jag ute med ICA och besökte några av våra duktiga livsmedelsproducenter för att både visa upp och skapa intresse för samarbeten. Trevligt och många goda varor följde med hem. Flera av våra lokala producenter är i Stockholm i veckan på SM i Mathantverk på Smaklustmässan. Vi får hålla tummarna för dem ända fram till fredag då själva tävlingen avgörs.

Tänk att vi har så många duktiga Vilhelmina företagare som jobbar med Mat. Vilhelmina är en viktig och framstående del av Matlandet Sverige. Du kan pröva att äta valda delar av denna Vilhelmina mat i Umeå på ett julbord som dessutom är KRAVmärkt då restaurangen jobbat sig fram till KRAV status.Gå in här så får du se vad som bjuds: http://www.clubsocialize.se/?page_id=583   Vilhelminskt och himmelskt!!

Igårkväll så såg jag till min glädje och förvåning (Hade inte hört nåt om det från Lottakarin) ett reportage från hennes  restaurang i Umeå där ett litet lokalt bryggeri sålde sina öl..Så kul. En av bryggerimästarna kommer från Åsele!. Inlandets kreativitet nu igen!!  http://svtplay.se/v/2597224/de_driver_sveriges_minsta_bryggeri

Så vi åker till Umeå nu i helgen för att testa om detta öl med inlandsursprung passar till EG vilts björnkött och Martin Bergmans fisk….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.