Idéprogram!

Jag har fått ett hedrande uppdrag! Ska vara en de centerpartister från landets alla hörn som ska jobba fram det nya idéprogrammet för Centerpartiet.  Vi har nya spännande ställningstaganden som handlar om Sverige som ett nybyggarland, för förnyelse av välfärden och för en grön tillväxt i hela landet att jobba med utifrån förnyelsestämman i Åre.

 
Jag ska få vara med och forma den politik som våra fantastiska ministrar sen ska vara ledande för och driva igenom i samarbete inom Alliansen. Annie Lööf som närings- och regionminister ska jobba för tillväxt i HELA landet, Anna-Karin Hatt ska jobba för en digitaliserad tillväxt och utveckling av service och tjänster som IT- och energiminister, Lena Ek ska jobba för den hållbara tillväxten som miljöminister och Eskil Erlandsson ska jobba för utveckling av de gröna näringarna i hela landet som landsbygdsminister.
 
Det är väldigt skönt att jag som i alla tider jobbat för jämställdhet kan slå mig för bröstet och säga att Centerpartiet är det parti som går före och lyfter fram kvinnor med hög kompetens på ledande positioner. Det är viktigt att vi som parti gör det och att vi visar vägen för andra politiska partier. Att förnya handlar om att ta in alla människor i arbetet, både kvinnor, män, unga, äldre och människor som har ett ursprung i andra kulturer och verkligheter. Alla behövs för att forma det nya.
 
Det är nu det spännande arbetet börjar där jag ska få ta en mer aktiv del. Det är ju så att en politik inte formas enbart av de som syns i debatten, den formas av alla oss som vill utveckla och ta ansvar för vår gemensamma framtid. Det är i varje kommun, i varje möte som vi tillsammans skapar och förnya idéerna.
 
Centerpartiet är ett parti som vill ha en öppen och bred politisk dialog så du är välkommen till Vuxenskolan på måndag den 14 nov kl 18.30. Där fortsätter vi att förnya politiken och diskutera de frågor som är så viktiga för oss på landsbygden. Även din insats behövs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.