Bodycenter och poliser

Förmiddagen idag har som vanligt handlat om många olika saker. Varje dag så är det nya frågor som ska hanteras. Idag har det handlat om budgetfrågor först idag där vi räknar på de förslag som kommit från olika håll. Sen kom en polis från utredningsenheten i Umeå som jobbar med miljöbrott. En händelse från 2005 skulle diskuteras. Jag hade satt mig in i vad det rörde sig om tidigare och satt nu inför skranket som en misstänkt miljöbov.

Från den känslan åkte jag ner till Body Center, och  kramade om och gratulerade Katharina Tampio dår hon har nyinvigning på sitt företag, Body Center idag. En duktig entreprenör som ser möjligheterna och förverkligar dem.

Just nu har jag lunch och sen fortsätter dagen med förberedelser inför träff med Sveriges kommuner och landstings ledning på måndag där jag ska berätta om kommunens situation, kommunfullmäktigegrupp på måndagkväll där vi ska slå fast bespariingar, skatteökningar och intäktsökningar som vi jobbat fram inför budget 2010. Sent på måndagkväll ska jag träffa ett företag som ska utveckla nya verksamheter.  Det är ett otroligt spännande jobb jag har där jag får ta stort ansvar och lära mig mycket om hur samhället fungerar. Fler skulle nog bli politiker om de bara visste hur  stimulerande det är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.