Egenanställning!!!!

Egenanställning eller självanställning som det ibland också benämns är en anställningsform som innebär att du anställer dig själv hos egenanställningsföretaget. Egenanställning är relativt vanligt i USA men har på kort tid blivit en populär anställningsform även här i Sverige. Att vara Egenanställd är som att vara anställd och samtidigt ha ett företag. Du raggar själv dina jobb och du blir anställd utifrån hur mycket du jobbar. Fördelen är att du slipper allt pappersarbete och kan fokusera på det du är bra på, på det du gör och dina kunder.

Egenanställningsföretaget sköter allt administrativt arbete som fakturering, bokföring, skattebetalning, löneutbetalning och alla kontakter med myndigheter.

Den här formen passa inte alla men passar mycket bra för den som vill du driva företag utan att starta ett eget med allt vad det innebär av pappersarbete och byråkrati. Du som vill börja tjäna pengar på din hobby, du som vill arbeta upp ett kundunderlag, du som vill kunna säga Ja när jobb erbjuds och för dig som vill driva eget utan att starta eget företag.

Så om du har en affärsidé och vill prova eller erbjuda dina tjänster och produkter vid sidan av ditt ordinarie jobb eller vill arbeta upp en kundstock innan du startar eget eller vill jobba även fast du har gått i pension.

Du väljer själv hur mycket du vill arbeta och hur mycket du ska ta betalt. Du får hjälp att räkna ut hur du ska ta betalt, priser och annat som du behöver veta.

Goggla på Egenanställning så ser får du veta mera om hur det fungerar.I Västerbottens startas nu ett egenanställningsföretag via Coompanion där du kan börja jobba?.
Blev du nyfiken så ring mig så berättar jag mera om detta och hur du når de som kan mer?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.