Angående Skellefteåryktet

För några veckor började jag få in tips på att Kevin Lindskougs stora succé gjort att han uppgavs för att vara högaktuell för Skellefteå AIK. När sedan sportchef Lasse Johansson var på den näst sista hemmamatchen mot Timrå tog ryktet fart och sprider sig nu på forum och på stan.

Kevin har gjort stor succé denna säsong och mycket talar för att 22-åringen kommer lämna Umeå och Björklöven efter denna säsong, trots att han har kontrakt, då ett flertalet klubbar är intresserade av hans tjänster och enligt rykten är Skellefteå AIK en av dessa klubbar.

Kevins agent Erik Wallström vill varken dementera eller bekräfta detta, men bekräftar dock att det är flera klubbar som är intresserade:

– Jasså? (På frågan om SAIK) Kevin har kontrakt med Löven även nästa säsong, men när han har gått så pass bra är det klart att det är ett flertal klubbar som har hört av sig, vilka det är vill jag inte gå in på, säger Kevin Lindskougs agent Erik Wallström.

Är det bara SHL-klubbar som har hört av sig?
– Som sagt, vilka klubbar det rör sig om vill jag inte gå in på.

En som dementerar att Kevin ska vara aktuell för SAIK är sportchefen Lasse Johansson själv.

– Det är ingen vi jobbar med, det lovar jag dig, säger Lasse till kollega Tomas Ruuth.

 

5 kommentarer

  1. kakmonstret 2.0

    Hoppas Löven gör allt man kan för att ha kvar Kevin nästa säsong. Antagligen en av Sveriges mest lovande unga keepers omkring bast. Vore grymt svårt att hitta ersättare.

  2. Knutte

    Skulle råda Kevin att stanna kvar, inte säkert det funkar med byte. Se hur det gått för Lundberg i Dif , bara två mål på elva matcher

  3. Tompa

    Får Kevin Lindskoug ett anbud av Sveriges i särklass bästa klubb så kommer han givetvis att gå dit, allt annat vore ju idioti. Hanses lär knappast få nytt kontrakt och juniorkeepern är långt ifrån någon SHL-målvakt. Kevin borde vara perfekt som målvakt tillsammans med Marcus Svensson. Farmarklubb kanske ni kan bli? 😉

  4. Birke Blatter

    Marklundarna skall ge faan i våra målvakter, jag kommer aldrig att förlåta ”shanghaiadet” av Abris.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.