Weners svar: ”Allt var tänkt som en lek och på ploj”

Patric Wener har i dag svarat på den artikel som fanns med i dagens tidning. Ni läser hans svar här. Så frågan är då. Är det här utagerat?
Wener har alltså uttalat sig och menar att: ”Allt var tänkt som en lek och på ploj. han skulle aldrig tvinga någon att göra något mot sin vilja”.

Ja alltså ungefär samma uttalande som Mats Waltin gjorde till bloggen dagen efter matchen mot AIK förutom det sista med att inte tvinga då.

Vissa kanske menar att det här är utagerat nu…..

men det ställer fortfarande samma frågor som innan.

Är det lämpligt att ens på ploj köra en boxningsmatch med en spelare som precis kommit tillbaka från hjärnskakning?

Vad blev Rasmus skada? Stygn? Bruten näsa? Hjärnskakning?

Det vet vi inte.

Så nu väntar vi på de utlovade intervjuerna som Tom Heikka från Björklvöens sida utlovat här

Just vart på T3 för intressanta & viktiga intervjuer av olika anledningar idag. Håll koll på hemsidan under dagen.Love this job. #bjorkloven

15 kommentarer

  1. Tommy

    Åström och Weners versioner skiljer sig på en väldigt viktig punkt. Tvingades spelarna eller var det bara en lek som gick fel?
    Är svaret det senare så är det fortfarande korkat men Åström tappar ännu mer trovärdighet. Han har ju varit vårdslös med sanningen tidigare.

    • Gustav

      Med all respekt för VK men de har jagat stora rubriker förr så jag tror på Wener. Dock svårt för oss utomstående att helt 100% veta vad som skett utan man får välja själv

    • Simon

      Amen. Trist med dessa journalister. Gustav och Erik, lägg energin på viktigare saker. Typ hur arrogant marknadsavdelningen är.

    • Nisse

      Alla som har spelat hockey eller haft med det att göra vet att man gör som tränaren säger, maktförhållandet är så, säger inte att det är bra men det är så. Och tränaren har makten över spelarens situation om speltid osv. Spelarna har ju först sagt nej sen har Wener stått på sig och då är det sällan man säger nej som spelare. Att han tvingat dom står ju ingenstans, han UPPMANADE dem. Men det går det inte bortförklara Weners metoder då han skickar in en kille som nyss haft hjärnskakning i en boxningsmatch med boxningshandskar! Det är tjänstefel. Vad Wener hade för avsikt spelar i detta fall ingen roll då han borde insett läget. Vad hade hänt om det var Harty och Jon? Acke och Ekeståhl?

  2. tobbe

    Vf hängs Wener ens ut som nån syndabock? är Matsson och Edström 4 år gamla eller som inte törs säga emot tränarna för att de är rädd att få smisk på rumpan? -.- seriously. ALLA måste ju förstå att allt var på skoj och matsson och edström var båda med på de…hur dumt låter det inte att matsson och edström skulle ha blivit tvingade till att slåss. suck -.-

    • psand

      Tror inte du vet vad du pratar om, du har nog inte koll på W & W:s ledarstil. ditt inlägg visar att du tror det är en lekgrupp där man kan säga nej, ”jag vill inte leka mer”, W&W har på många gånger visat att dom bestämmer, den som inte vill dansa efter deras pipa får stå utanför. Så ett långt svar blir:” seriously. ALLA måste ju förstå att allt var på skoj och matsson och edström var båda med på de”
      Tror inte det!!!!!!!

  3. Simon

    Tror snarare att det är Edström som gått å grinat till sin agent.. Jag personligen skulle inte ligga sömnlös om han skulle lämna. Bättre att skicka honom än Wener, jag menar vad har Edström egentligen uträttat? Inte mycket, 1 mål 2 assist och -6. Jämför med Patrik Nevalainen som alla klagat på och dessutom fick lämna på 21 matcher (en match mindre än Edström) han hade 5 assist och +3..

  4. Rille

    Grattis Gustav!! Vilket kaos du ställer till med, till vilken nytta?? Dags att höja journalistiken!! Säsongen sämsta bottennapp hittils!! Det bästa Björklöven kunde göra är att bojkotta er, ni gör höna av en fjäder gång på gång och svartar bara ner föreningen, fan ni letar rubriker värre än Sportbladet/Expressen!! Sitt i eran sandlåda, snart är ni ensamma (gustav&erik) Dags att ni börjar höja er..

  5. Robert

    Ingen rök utan eld. Det verkar inte vara så högt i tak inom Björklöven när de berörda spelarna knappt vågar uttala sig i ämnet. Edström hänvisar istället till sin agent som är klart kritisk. Man är lite nyfiken på hur det exakt gick till när Palmebjörk ådrog sig hjärnskakning i gymmet.

  6. Paolo

    Svarta ner föreningen gör ledarna så bra själva… det är väl ingen annans fel att löven har en sån j – a stolpe till ledare. Uppmanar/uppmuntrar man någon som nyligen haft hjärnskakning att boxas så står ju inte allt rätt till. Har man så dåligt omdöme är det troligtvis lämpligt att skaffa en god man då man framstår som oförmögen att kunna ta vara på sig själv. Sluta försvara/förminska/ tysta ner. Vad är nästa ”plojgrej”? Att målvakterna ska tuffa till sig genom att träna med bara susp och plock? Om någon blir skadad av ett slagskott så kommer alla undan med att hävda att det egentligen bara var en ploj. Finns det något ledarskap i lekstugan björklöven är det läge att visa det. Skärp er för … eller flytta verksamheten till lämplig korpserie.

  7. Ronerik

    Visst funderar man om vad som faktiskt hänt. Från Skellefteås horisont är det särskilt intressant. Vi är på väg att få överskott av forwards, och utlåning blir aktuellt. Jag har sett positivt på samarbete med Löven. En sådan händelse, i relation till att vi lånat ut juniorer känns inte smaklig. Jag skulle i dagsläget inte rekommendera ytterligare utlåning. Både detta och rasist-gate behöver redas ut och klarläggas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.