Träningsrapport 10/3

Även godståg som Björklöven måste träna och det gjorde laget strax efter hemkomst från Malmö på tisdagen. Här kommer en rapport

 När, var hur?

Björklöven hade is mellan 14:00-15:00 men körde igång först efter 30 minuter,.Sedan blev det bara 11(!) minuters träning innan Waltin bröt det hela tog ett snack och sedan var det fri träning.

Laguppställning:

Målvakter: Kevin Lindskoug, Johan Mattsson.

Röd: Acke Hellström, Stefan Andersson – Lucas Sandström, Stefan Öhman, Mark Hurtubise.

Vit: Tommy Wargh, Karls-Johan Lundström  – Mats Lavander, Nicke Johansson, Henrik Nyberg

Blå: Jonathan Harty, Per Hållberg  – William Quist, Kim Karlsson, Jesper Thörnberg

Grön: Tobias Björklund, Gustav Jonsson – Markus Lindholm, Viktor Ekeståhl, Rasmus Edström

Saknades: Felix Maegaard-Scheel (Fot),  Jon Palmebjörk (Magsjuk)

Träningen:

¤ Åkövning som uppvärmning, pass, mottag, byta riktning osv.

¤ Pass, mottag, riktningsförändring, tempoändring och sedan avslut

¤ Snack med laget i ca 5 minuter

Noterat:

¤ Jon Palmebjörk saknades igen. Waltin räknar inte med honom i någon av de två kommande matcherna.

¤ Rasmus Edström och Tobias Björklund körde extra med Waltin efter det gemensamma passet. Rasmus körde tydliga forwardsinriktade övningar. Han var bra som forward i går tyckte jag.

¤ Lavander han med att sätta två snygga mål under den korta träningen.

Sagt och hört:

– Det viktiga nu är att hålla fokuset på här och nu. Inget annat. Det är Vita Hästen i morgon som gäller. Det finns inget annat, säger Mats Waltin.

8 kommentarer

  1. Stefan

    Verkar vara dåligt ”läkkött” i Palmebjörk…så fort han drabbas av nåt tar det ´evigheter´ innan han är tillbaka… 🙁 🙁 !!

  2. Erik

    Va fan är det med Palmebjörk???? Döende? Lär ju aldrig komma i form. Han måste sluta pussa dagisbarn och äta ruttna räkor.

  3. John

    Rätt klart att det är något annat som gäller för Palmebjörk, agenten var rätt ”osynlig” igår också, 1+1 blir ibland 2…..

  4. Stefan

    Palmebjörk har ju missat stora delar av säsongen men nu känns det lite som han är placerad i frysboxen….har inte fått mycket speltid när han varit tillgänglig….tycker det borde funnits ett intresse av att få igång honom igen…vi vet ju vad han kan i sina bästa stunder! Hur mycket magsjuk kan han vara, borta en hel vecka p g a det, låter lite mycket tycker jag!

  5. Tompa

    Jag tycker att man ska ha fakta iaf inte sprida felaktigheter när man kommenterar händelser , spelare osv på detta forum Jag tror att alla som känner Jon vet att han skulle ge sin högra arm hellre än att ligga hemma o följa matchen i en tuff magsjuka , efter matchen i lördags . Föreslår att alla ”experter ”ska snöra på sig skridskorna och göra Try out för nästa års lag ! Vi andra försöker att stötta spelare och heja fram dessa fantastiska killar som oavsett hur det går gjort det kanonbra !

  6. Leffe

    Det är lätt att uttala sig om saker man inte vet något om. En hjärnskakning är inget att leka med, särskilt inte när man haft flera tidigare. En magsjuka kan vara lindrig eller överjävlig och då är en veckas frånvaro inget konstigt. Har någon hört talas om vätskebrist? Jag säger inte att kritik alltid är obefogat men inte när det gäller någons hälsotillstånd. Han har flera gånger kallat oss världens bästa fans. Det kanske är dags att vi börjar bete oss som det?

  7. Stefan

    Vadå sprida felaktigheter….det är väl fritt att spekulera!! Vill väl heller inget annat än ha tillbaka Jon i gammalt gott slag…men det verkar dröja!!

  8. Gröngul

    Jon är en levande Löven legend, han är en av våra bästa spelare när han är på topp! De vet alla. Vill inte tro på ”John” kommentar att de skulle vara något annat som ligger bakom. Jon andas och lever Björklöven till hundra procent, hoppas verkligen tränarna och Grönberg förstår detta. Låt karln återhämta sig och återställa sig och sikta in sig på nästa år! Får Jon vara frisk och hel vet vi alla vad han kan göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.