Rädd för mörkret

Är det nån fler än jag och min kusin Madde som är rädd för mörkret? Åh nu menar jag inte lite smått rädd utan helt galet livrädd!!! Enda gången jag älskar mörker är när jag ska sova för då vill jag ha det bäcksvart. Nu ikväll har jag varit hos min bästaste bästa vän och druckit te med chokladsmak och när jag skulle gå hem så var det kolsvart ute.

När jag är ute och går så inbillar jag mig alltid att jag hör nån bakom mig och när jag går snabbare så hör jag hur stegen bakom mig öka. När jag sen vänder mig om och kikar så är det ingen där men jag är helt säker på att det ligger nån i diket och lurpassar. Jag hör hur det knakar till i skogen, eller bakom busken eller husknuten och varje människa jag möter ser skummare och skummare ut. Att gå ensam i mörkret är bland det värsta jag vet, fy tusan va hemskt det är.

Jag brukar undvika att gå ensam men när jag väl gör det så brukar jag se till att alltid prata med nån i telefonen. Jag berättar hela tiden vart jag är så om nån skulle sticka ner mig så vet den jag pratar med vart jag ligger och förblöder. Jag har alltid den vassaste nyckeln på knippan mellan fingrarna så om nån skulle hoppa på mig kan jag riva dom och deras DNA fastnar på nyckeln. På så vis blir det lättare för polisen att hitta förövaren. Jag går alltid där det är mest belysning även om det blir omvägar. Jag vet att jag låter galen och på snudd att behövas låsas in med en sån där härlig tröja som man kramar sig själv av men det är jag i ett nötskal. Jag har nog dessotum sett för mycket kriminalserier och skräckfilmer som satt spår i knoppen på mig. Snälla säg att jag inte är ensam om detta, säg att det finns nån fler där ute som är som jag!?!?

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.