Tacksamhet

  • Träningen får en plats här för nu har jag börjat komma igång med den ordentligt efter semestern och jag har kommit så långt att jag tycker det är riktigt roligt. Simma är skönt och den bästa träningen men jag får en helt annan kick av styrketräningen. Jag tycker den är rolig, jag får ont överallt och jag känner verkligen av att det tar. Träningsvärk är bra värk säger ju dom som vet.

 

  • Mina katter ska oxå vara med här denna vecka. Visst har det varit skönt att slippa bry sig om katthår och matning och tömma kattlådan, att kunna fara iväg när jag vill och stanna hur länge jag vill. Men nu när dom är hemma igen så känner jag att jag saknat dom. Mysigare katter får man leta efter.

 

  • Hösten och soliga höstkvällar ska vara med. När all växtlighet runt om ändrar färg är det ju så galet vackert. Kameran är alltid med och det är nu man kan få riktigt riktigt snygga bilder. Visst det börjar bli kallare men det är ju bara att klä sig. Nu får man ju ta fram dom snygga höststövlarna, benvärmarna och tjocksockarna. Det är mörkt på kvällarna så nu kan man börja tända ljus och verkligen mysa till det. Badkaret används mer på hösten och det är skönt att krypa ner i ett varmt bad med en kopp varmt te.

 

  • Hockeyn har dragit igång och jag har glömt hur roligt jag tycker det är att vara på ladan. Jag hoppas att vårt lag skärper till sig och klättrar uppåt igen så det blir bra tempo, mycket folk och en härlig stämmning. Sen har jag ju sån tur att jag får följa med Tobbe som har platser till alla matcher och är dom bara ledig så ska jag med. Roligt är det och jag hoppas på många matcher i höst/vinter.

 

  • Söndagar får sista platsen på min lista denna vecka. Tyvärr går ju helgerna alltid på tok för fort men jag bara älskar söndagar. Det är verkligen vilans dag och det känns i kroppen att den går ner i varv på denna dag. När man sen kan gå ut på en lång prommis i det vackra vädret gör ju saken inte sämre. Är det kasst väder så kan man utan dåligt samvete ligga i sängen och glo på film hela dagen. Nä söndagar är bra dagar, skulle bara vart fler av dom på veckan.


Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.