Det gick inte så bra

Trots att jag sov ganska gott i natt och det kändes bra när jag gick till jobbet så ökade kramperna ganska snabbt. Är det smärta bara så kan jag bita ihop och härda ut dagen men nu när det är kramper oxå så blir det jobbigare. Det är ju den här förbannade låsningen i bröstryggen som får musklerna över revben och lungor att dra ihop sig. Det i sin tur blir till hugg och då tappar jag andan. För att försöka undvika huggen så andas jag sämre, jag tar korta, små andetag och när det krampar som mest så andas jag som sämst och då blir jag alldeles yr och matt. Så vid halv tio gav jag upp och gick hem igen.

Det gör ont när jag står, sitter, går, ligger, andas, tar ett steg som är lite länge än det andra, lyfter på nån del av kroppen, nyser, hostar, pratar, rör mig, är helt stilla, skriver, skruvar och jag i stort sätt ALLT jag gör. Imorrn så har jag äntligen tid hos min sjukgymnast och behöver jag nämna att jag LÄNGTAR. Nu ligger jag på värmedynan med ström kopplad på ryggen och sen ska jag byta till spikmattan.

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Anders

    Bra att vi som har små eller inga krämpor blir påminda emellanåt att det finns de som har det värre. Lycka till hos sjukgymnasten!

  2. Anna-Karin

    Hoppas det blir bättre med ett besök hos sjukgymnasten. Har själv problem med kramper i ryggen och det är inte kul. Kram till dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.