Breaking dawn

Ikväll har jag varit på bio med min bästa vän Nina och som rubriken lyder såg vi Breaking dawn part 1, gissa om vi längtar efter tvåan nu. Det går en hel del bra filmer nu och Slavi och Olga ville se En dag med oss, jag och André ska se Real steel. Jag och Nina ska se nya Mission impossible med Micke Nyqvist och sen vill vi ju självklart se The girl with the dragon tattoo.

Vi strosa runt lite på stan, jag köpte Andrés julklapp och sen käka vi middag tillsammans. Nina var sugen på nått starkt eller nått fräscht så det blev salladsbuffé, mumma. Tur jag har en sån galen kompis så jag kan få vara så galen som jag är. Vi har alltid skoj ihop och vi pratar om allt från hus, till tokiga danser, skit, pojkar, jobb och liknande. Tack för en mysig söndagskväll min fina vän.

Nu ska jag och André se klart Beck och sen blir det bums i säng så vi orkar gå på jobbet imorrn, tur att vi har nära dit. Det är så skönt att kunna kliva upp 15-20 minuter innan man börjar, ta på sig kläderna och bara gå. När man har så här nära till jobbet så är det som om kroppen går per automatik. Jag brukar ofta vakna till vid kvart i nio fikat, innan dess är jag som en zombie. Hoppas att helgen har varit bra och jag önskar er en härlig ny vecka.


Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.